Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 3 augusti 2018

Kompisträff


Ett åskväder dundrade på i flera timmar under morgonen och det var så mörkt att jag fick ha på taklamporna för att kunna göra nånting. Fick en lite vibb om att hösten är i antågande och det kändes helt okej.
Men efteråt kom den varma solen fram och Zeb och jag bestämde oss för en simtur. Nu var allt ändrat med vattenståndet. Mycket högre efter regnet och det strömmade rejält. Det fattade inte Zeb och före jag hann med var han nere i plurret och drogs med strömmen. Jag fick kasta mej i och fick tag i hans svans och drog honom tillbaka i säkerhet. Härefter blir det simning kopplad som gäller. Vattnet är inte heller längre klart utan brunt vilket såg väldigt tråkigt ut.
På eftermiddagen har två fina kompisar varit på besök. Vi har suttit på verandan i tre timmar och pratpratat. Underbara människor.
Nu blir det hämtpizza och sen fotboll som åskådare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar