Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 1 augusti 2018

Kvällstankar


Klockan är just 23.00 och jag sitter ute i den härliga kvällen.
För en timme sen var jag nere vid ån för dagens sista dopp och på vägen upp mötte jag svärmor som också var på väg till ån. Det är en härlig tid vi lever i fast vi jämrar oss åt värmen. Den har ändå gjort att vi saktat ner tempot till så gott som noll och tar dagen som den kommer. Ung som gammal i simkläder trampar vi stigen till ån, den har ingen chans att växa igen.
Till lika som man kan känna lite rädsla över det som händer nu med väder och klimat. Det mesta verkar ju vara bakfram på nåt vis. Att vi har så kolossalt varmt i Norden. Rädsla över att elden ska komma lös i de egna trakterna. Ska våra gamlingar och sjuka överleva värmen när vi själva kämpar.
Att skördarna blir så dåliga att det inte finns mat åt djuren och nödslakt kan komma på tal. Läste att i Sverige har de börjat mata korna med bananer...
Cyklade hem till mamma och Hasse här på kvällskvisten och på väg hem fick jag beundra ett mega moln. De allra vackraste konstverken finns nog ovanför trädtopparna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar