Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 6 augusti 2018

Vi hann under tak


Tog Zeb på en kort kvällspromenad efter att jag i dag haft honom i duschen och tvålat upp honom. Han luktade så vidrigt av åvattnet att både gubben och jag gått och rynkat på näsan åt honom nu ett par dagar.
Såg ju att hotande mörka moln närmade sej och jag försökte skynda på stegen. Inte lätt med en som bara har en växel, på sin höjd två.


Vi hann just och just in under biltak före det brakade lös. Vindarna gjorde att jag kände regnet fast jag stod upp efter garageväggen.


Någon större nöd gick det dock inte på oss.

Under dagen har jag fått loss alla tapeter i rummet och spacklat igen hål, massor av hål efter gitarrhängare och hyllor. I morgon blir det slipning och målning, sen börjar det roliga. Få se när gubben tycker det är lämpligt att starta upp, han är kanske inte den mest peppade personen just nu när det kommer till tapetsering. Men å andra sidan vill jag inte börja på ensam med de dyrbara rullarna och mitt tjat brukar han inte orka med så värst länge.
Jag har dessutom sålt en tavla ikväll och nya avsnitt av Maria Wern ligger ute så det blev en riktigt najs måndag med trevligt avslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar