Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 5 augusti 2018

Slut på festerna


När sommaren fartade i hade vi en hel drös med inbjudningar till fester av alla de slag. Nästan så vi suckade för det var inte lite tyckte vi. Men i går kväll hade vi den sista (som vi vet av) för sommaren och det slutade på topp helt enkelt.
Vi firade gubbens svågers 50 år på Purmogården med mat, sång, tal, sketcher, musik, karaoke och dans. Vi hade riktigt roligt och en ny dag hade grytt före vi kom oss hem. Känner nu att jag håller på att bli så van att ha håll igång på lördagar att jag kunde fortsätta av bara farten.


Och så skönt att det blivit svalare väder åtminstone för nu. På förmiddag gjorde jag äppelmos av äpplen som jag fick häromdagen och det skulle aldrig hänt för några dagar sen. Spacklat igen hål på ena väggen i renoveringsrummet har jag gjort och gubben tog bort resterande lister åt mej så i morgon är det bara att gå loss på resten av tapeterna. Inte så hejsan göra men ett måste för att komma till den roligare delen.
Krassen är stor och ståtlig men förstås finns där nån ohyra som gör både blad och blom till små tesilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar