Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 augusti 2018

In med mera höst


Är det inte typiskt så säg.
Att dagar när man har värsta bad hairday, känner att man är varm och rödbrusig i plytet, just kommit från maten och pillar grönfoder som fastnat mellan tänderna. Då vill de ta foto av en!!!
Hände precis i dag på arbetet. En från kontoret kom med en fotograf och började fota min bockmaskin och jag fortsatte slå hål på pressen bredvid och hann tänka det är lugnt.  Då frågar de om jag ställer upp på fotografering för nån reklam. Jag slänger ut med armarna som för att visa mej i hela min härlighet och frågar om du verkligen tycker jag ser ut att passa i en reklam? Jo...för mej passar du alldeles utmärkt. Efteråt hade jag sån panik och ville springa efter och slänga kameraskrället i betonggolvet. det värsta som finns är att finnas på nån bild nånstans som man inte har fått godkänna först. Det är inte roligt att stå med lite för stor mage, ett par finnar i det redan rödbrusiga plytet, hår slickat utefter skallen och nåt salladsblad hängandes mellan tänderna. Det är bara inte. Nej det är verkligen inte det. Borde svängt ryggen till och visat texten på min t shirt: I just don´t care.
Jag lever verkligen inte upp till den texten kan jag säga.
Nåväl hemma har köksfönstren blivit tvättade både utan och innan och höstgardinerna har kommit upp. In med mera höst nu bara känner jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar