Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 2 augusti 2018

Så kom regnet


Tidig morgon när det ännu var svalt tog jag mej en cykeltur.
Hade siktet inställt på Jeppis men kände redan när jag drog på mej cykelskorna att de var väldans tajta kring tårna. Så svullna är mina fossingar i värmen.


Så jag fick vända tidigare efter att ha släppt fötterna fria en stund. Sen rakt ner i ån med Zeb i hälarna.
Allt detta var gjort före klockan slagit nio.
I dag fick jag också flow med att ta ner golv tak och fönsterlister på ena väggen i rummet som ska genomgå en renovering. Tapeterna fick jag också ner på samma vägg så i morgon kanske nästa står i tur. Men förmiddagen är det tänkt att jag ska tillbringa med goda vänner.



Och värmen blev mer och mer tryckande och Zeb har hittat sin favoritplats bland ormbunkarna han mejat ner. Här gräver han i jorden och fläker ut sej i all sin prakt.


Åskan gick och så kom regnet. Kan ni fatta. Nästan att man kunnat fälla en glädjetår över dessa livgivande droppar som forsade fram och fyllde vattentunnor och ämbar. Och den snustorra jorden drog i sej som en svamp. Temperaturen sjönk och det gick att andas lätt igen.
Tänk vad lite regn kan göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar