Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 22 augusti 2018

Spotlight


Vi besökte Jakobstad och Spotlight i kväll.
Måste börja med en kaffe för jag var trött, har inte sovit ordentligt ännu en natt denna vecka och det börjar kännas. Sen gick vi runt lite, lämnade in kuponger i affärer och hoppas på tur. Åt kebab och vegeburgare och tittade på folk.
Vi besökte Villa Rosenlund där min vän Ingela har sitt företag nuförtiden och i kväll hade hon en otroligt vacker fotoutställning. Köpte en packe vykort av fotografierna och ska ta en bild av dem så ni får se sen. Dessutom träffade jag på två andra från skolan som jag inte sett sen vi slutade så det blev kramkalas och uppdateringar om vad som hänt sen sist. Vi hann ju korsjämra oss åt skolans öde samtidigt. Så vi fyra hade nästan en liten klassträff där i kväll.
Vi stannade till vid Rosenlunds trädgård före vi handlade mat och styrde kosan hemåt. Så rogivande att gå där och se allt det vackra. Facklor och lyktor var tända och blev säkert mysigt senare om inte regnet tog dem.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar