Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 augusti 2018

There I go again


Så var den helgen till ända, en bra sådan och jag kan tänka mej åka till arbetet i morgon igen.
Drog mej väldigt länge i sängen i morse och jag fick börja med att förbereda maten för ungdomarna som var på kommande nästa direkt jag kom mej upp.
Men visst är det skönt att dra ut på söndagsmornarna, sitta länge med kaffet och tidningen. Dessutom har vi en hund som inte har bråttom någonstans så att så länge vi inte stiger upp så gör inte han det heller. I går kväll var han annars väldigt orolig i kroppen och gick av och an när han hörde hur det krigades på utsidan. Började springa omkring med sina leksaker när vi skulle sova. Annars lägger han sej direkt på sovrumsmattan när vi säger att nu tar vi natt. Men det var inget stort problem men stackars de hundar som som är livrädda, det påverkar dem hur mycket som helst. För mej finns det inte på kartan att jag skulle sätta en cent på nån raket eller smällare.
Så i dag när ungdomarna hade åkt till sitt och regnet kom blev jag rastlös och kom på dagens bästa ide´ Hörde med mamma om hon var villig att komma på bio och se Mamma Mia. Ville verkligen att hon skulle få se den och jag hade inga problem med att se den en gång till. Och mamma har aldrig varit nödbedd. Jag njöt av filmen som om jag skulle sett den för första gången. Skrattade åt samma saker och grät i slutet precis som första gången. Sååå bra film och mamma höll fullständigt med. Abbas musik är helt fantastisk ännu i dag. Det blev en värdig avslutning på denna fina söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar