Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 20 augusti 2018

Hösten kryper närmare


Denna vecka kör jag skifte 06.00 till 14.00.
Det betyder att jag får cykla, för eller nackdel med en bil i hushållet? I alla fall blir det att starta hemifrån kring 05.30 och det är inte precis varmt då kan jag säga.


Men hemfärden idag var mycket varmare och behagligare vilket också gör att jag får ha en lättare omgång i ryggsäcken. Det positiva med att ta sej fram på cykel är att man är pigg och alert åtminstone de första timmarna. De som steg ur bilen i morse gäspade stort. De hade väl suttit med mysig värme i bilen.


Hösten kryper allt närmare, det känns så bra i luften nu. En fantastisk årstid tycker jag och precis som nytt år så känns hösten som en nystart. Allt startar upp och blir till rutiner, man kanske börjar med nåt helt nytt.
Själv ska jag ta tag i måleriet har jag tänkt. Börja med en grupp som drar sej själv och som jag blivit inbjuden till ett par gånger efter att jag slutade skolan. Nu tänker jag börja en nystart där.
Så är gubben och jag anmälda till Bäversafari! Ja det låter inte klokt jag vet och i X3M har de redan skämtat om det. Men alltså det blir bäversafari längs Kuninkaanjoki i slutet av september. En dagsexkursion längs den lilla ån som är källflöde till Esse å och där kanadabävern finns. Det var goda möjligheter till fotograferingspauser och det lockade oss båda två.
Så det finns lite smågrejer att se framemot i höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar