Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 29 augusti 2018

En tuffing


Den här skönheten blommade när vi kom hem i dag.
En riktig tuffing som fått vara med om det mesta sen den anlände till oss kring morsdag. I juni tänkte den frysa bort när den stod ute och vi hade några riktigt kalla nätter. Jag trodde den avlidit och lät den stå och torka bort. Nå den fick ännu en chans med lite vatten och kom sej in i växthuset där den började arta sej. För att sen få löss och bli utslängd igen. För nån dag sen tyckte jag det såg ut som om de var utrotade och den fick komma in i vårt kök, och på detta vis tackar den. Nästan så jag får dåligt samvete för all misskötsel jag utsatt den för.


Kvällarna hittills denna vecka har sett nästan identiska ut med fönstertvätt och gardinsbyten och dylikt. I kväll plussar vi till ett kok äppelmos.
Två höjdpunkter i dag var när strömmen gick från morgon och jag hann tänka, snälla låt det pågå en timme eller två. Det blev bara ett par minuter och jag är åtminstone ärlig vill jag säga för den som höjde på ögonbrynen.
Andra var när lillebror hämtade massagedynan och jag fick en stund med honom. I och för sej hade han ju sjuk rygg så det hejar jag inte nämnvärt för men i alla fall så.
Och lill lördag redan. Tiden går fort när man har roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar