Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 26 oktober 2011

Att ha det bra



Trots att jag är ofrivilligt hemma går det ingen nöd på mej. Försöker faktiskt njuta lite grann också. Borde kanske inte ens tänka tanken men tycker att armarna har känts en aning bättre i idag. Hoppas nu det är nåt som håller i sej.
Besökte den andra rockmorsan i dag för att dricka förmiddagskaffe. Vi fick ett par kvalitetstimmar där runt köksbordet.

Har träffat på vår granne flera gånger nu vid postlådan. Det verkar som om vi tycker det är dagens höjdpunkt att vänta på postbilen. Så står vi där och mumlar om att det är ju ändå bara räkningar och reklam och så. Men så idag sa han nåt som får bli dagens visdomsord: Den dagen det slutar komma räkningar i postlådan, ja ser du då är vi döda! Så låt komma bara, mera räkningar för här betalas det så gärna.

Ska just ställa mej till målarkursen och har faktiskt förberett och allt. Tror det skulle bli lite filmvisning först fick jag höra igår när jag träffade målarfröken på en annan kurs :)
Det var den där julklappskursen och visst fick jag gjort det jag tänkt och lite till. Nöjd med resultatet.
Få se om jag är lika nöjd efter kvällens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar