Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 8 oktober 2011

Träningspass i morgondiset



Startade den här dagen med en morgonpromenad.
Natten har varit kall men det var underbart vackert när solen steg och det glittrade som kristaller i träd och buskar. Vi riktigt njöt Zeb och jag och stod med våra nosar mot solen.
Tecken från huset här bredvid säger att älgjakten har kommit igång och en morgon som denna hade jag kunnat sitta på pass med svärfar. Men jag hade nog vinkat förbi alla älgar och önskat dem en trevlig dag, ingen ska behöva skjutas en vacker dag som denna.
Då hade vi också hunnit prata, han har så bråttom numera. Ibland önskar jag att vi kunde vrida klockan tillbaka i tiden.
Men jag har haft en skön stund vid kaffebordet med min jägare. De är ovärderliga de stunderna och jag sparar dem långt där inne.



Ikväll får ni inte glömma MGP tävlingen. Vi håller tummarna för Lina Svensson, min allra bästa barndomskamrats dotter. Hon är så otroligt duktig och hoppas bara hon håller inför publiken och pressen. Heja Lina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar