Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 oktober 2011

Oktober

Alltså inte före idag när jag skrev datum på en lapp i jobbet slog det mej att vi faktiskt är inne i Oktober. Jag har alltså glömt bort mitt månatliga kalender inlägg.
Lite skamsen att jag glömt Leonard mitt i all min Janne iver.
Men alltså Oktober. Nu går det undan minsann. Före den här månaden är slut är det full julhysteri i affärerna, tro det eller ej.

Efter en dag på jobbet där jag varit nästan för duktig för mitt eget bästa (måste skryta på mej själv när ingen annan gör det :)) så har jag ägnat kvällen åt trevligt besök. Tiden går fort när man befinner sej i trivsamt sällskap och det gillar jag. När samtalet bara flyter på i lättsam anda.



Riktigt bra skrivet om konserten i bladet idag. Håller helt med  Överfors om att ingen gick hem oberörd, och skulle det mot all förmodan ha undgått någon så var det nog fel på den personen (min kommentar).
Texten slutar med:
Bra musik är bra musik,
Bra musiker är bra musiker.
Och i kombination blir det just så sanslöst bra som i denna kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar