Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 11 oktober 2011

Som man bäddar...



Det är ganska lustigt om morgnarna när vi kvinnfolk samlas i omklädningsrummet. Man kan tydligt se de som har alltför mycket program om kvällarna och går på högsta varv ännu när de kommer på jobb. Så har vi de slutkörda och de som verkligt är utvilade.
För det mesta hör jag till den sistnämda, men det kan också vara olika från dag till dag, men för det mesta.
Så kom då en jobbkompis på måndag morgon och var i högvarv ännu efter helgen som bestått av fester och arbete där hemma. Hon sa då åt mej att hon tänkt på mej i helgen, hur jag hinner njuta och ta det lungt?
Jag skrattade lite och sa att vad skulle jag göra om inte njuta av min fritid?
Men det är ju så att ungarna är stora och skräpar inte så fasligt mycket mera. Gubben är stor och skräpar men med höjd röst och fingervisningar så fixar han det mesta efter sej. Så har vi då hunden med sin päls och den kan han inte så mycket åt. Dessutom har ju vi valt att köpa honom så lite skit i hörnen får vi allt tåla.
Men visst får också jag vara igång men jag tar lite åt gången.
Så har jag min kurskväll och mina vänner och de är högt värderade. Men man får inte glömma att sätta sej själv i första hand mellan varven för på det sättet orkar vi så mycket bättre.
Så spenderar jag rätt mycket tid vid datorn men det betyder att för det mesta är tv:n avstängd hela kvällarna när jag är ensam hemma.
På datorn följer jag olika bloggar och lyssnar på musik och intervjuver av personer jag tycker är intressanta. Det ger mej så mycket mer än att slötitta på en massa tävlingsprogram i tv.
Så ikväll har jag medan jag klickat mej fram på YouTube rensat gubbens klädhyllor fria från sommarkläder. Alltså två flugor på smällen!

MEN hade jag pengar skulle jag vara igång med stora renoveringen här hemma. Då skulle det inte finnas tid att sitta. Men nu har jag inte det, alltså är det lungt. (Tur är väl ändå det.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar