Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 14 oktober 2011

Symaskinen och jag



Ja fast det är fredagkväll och mysfaktorn borde vara hög så har jag spenderat en rätt lång stund med symaskinen.
Vi ska och fira Patriks fadderbarn i morgon och han snickrade ihop nåt fint det sista han gjorde i våras i skolan och nu har jag suttit och tråcklat ihop lite tyg till det ikväll.
Lite hemlighetsfull måste jag vara till i morgon för syster kikar in här titt som tätt. Men imorgon får ni veta mera.
Nu handlar det inte om några kompliserade sytekniker men är man inte den händigaste vid maskinen behövs det inte så mycket före det ryker ur öronen.
Men nu är jag klar och det tackar vi för.

Jag kom hem idag på samma gång som båda mina pojkar kom från Terjärv. Patrik hade hämtat lillebror samtidigt som han själv fått träffa gamla lärare och fått kaffe och så.
Skolan har anmält Patrik till tävlingen Årets artesan som är en tävling för hela landet och han visade hur de satt ihop bilder från ettan till trean av hans möbler och själv är han med på flera bilder. Såg riktigt proffsigt ut men inte tror han att han kommer längre än så här men han är hur som helst utvald att delta. Roligt redan det.
Så det har varit mycket skratt och historier hos oss ikväll och modershjärtat har dunkat några extra slag i ren glädje.

Men nu ska här firas fredag och gubben är på väg hem med lite mat. Lite vin på det och allt är frid och fröjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar