Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 21 oktober 2011

Att ta kväll



Känner mej så där lagom mör i kroppen efter dagens massagepass. Men nog känns det bra alltid.
Men strax efteråt är man smått yr då man sätter sej upp, håret står på ända och så är där märken i ansiktet som om man legat och stirrat ner i ett potthål, vilket man ju nästan har.

Har ikväll påbörjat ett nytt projekt, sådana börjar jag med i tid och otid. Ibland får jag en snilleblixt (tycker jag i den stunden jag får den i alla fall) och kan ligga vaken halva natten och tycka jag är ett geni som kommer på så bra ideer. Men när morgonen kommer och jag väcks av klockalarmet så är ideen inte mera vad den var och jag kan skälla ut mej själv för att jag inte sovit istället.
Men den här kom jag på dagtid och tycker fortfarande den är briljant. Mer säger jag inte nu utan visar sen ifall det inte blir en flopp på vägen.

Ska ännu ikväll/natt till Jeppis för att hämta upp två militärer men det är bara roligt. Kul att se vilket samlingsställe busstationen blir just före bussarna kommer.
Lyfter på baretten för militärerna som lägger så otroligt mycket tid på att sitta i bussen. Men de vill ju alla hem på loma förstås.

1 kommentar:

  1. Känner igen mej i det där med snilleblixtar nattetid ;). Och ifjol satt även jag och plockade upp milipojkar i Jakobstad. Ha det bra! :)

    SvaraRadera