Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 oktober 2011

Söndag då



Så har vi haft en vacker höstdag som jag inte desto mera har tagit tillvara.
Var lite trögstartad på förmiddagen så gubben fick ensam gå på promenad med hunden. Min tid idag har som vanligt på söndagar nuförtiden gått åt till att försöka få så mycket mat som möjligt i vår jägare. Han kommer hem till helgerna lika mager och benig och jag gör mitt yttersta för att ens få lite till runt midjan på honom. Men jag blir nog förlorare där. Allt godis och munkar han stoppar i sej tycks istället ta sej raka vägen till min kroppshydda. Det kanske är straffet för att jag är mamma till denna fina skapelse.

Själv är jag lika vissen i armarna idag och domningar har stört nattsömnen, men inte så farligt ändå. Dessutom har jag agerat taxi åt unga män som lekt sofistikerade och samlade vuxenpoäng i natt (deras egna ord). Inget mer om det men jag tror jag hade lika roligt som de hade åt sej själva igår kväll när jag inledde min taxiverksamhet.

Erik har inkommande vecka höstlov och vad är väl bättre än det. Roligt att komma hem från jobbet och någon finns här hemma. Det är väldigt sällan.

Kvällen kommer att tillbringas framför bioduken. Vi ska och se Jägarna 2 och jag borde ta en kudde med mej. Uppsprättade magar och annat snusk är inget för mej men jag föll för trycket från de äldre som ska med. Men jag kan ju blunda och kisa lite nu och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar