Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 18 oktober 2011

Höstkylan



Att gå hemma och inte kunna knåda bulladeg eller skura golvet med rotborste (vilket jag aldrig gör) gör att man blir frusen när höstvindarna viner runt knutarna.
Det är då man vänder sej mot sin älskade spis och sätter fyr i den. Sen får man inte så mycket gjort utan sitter framför den och bara känner värmen omfamna en.
Jag är fortfarande förtjust i spisen efter snart 12 år. Snygg och stilren. Tror den är det enda jag skulle lämna kvar av inredningen om jag måste välja. Så var jag inte ens med och köpa den utan lämnade över det till två herrar med mycket god smak. I och för sej hade vi redan köpt en spis men det köpet fick vi upphävt tack och lov. Den hade jag tröttnat på i dag.

Förmiddagen tillbringade jag med damerna i Sex and the city. Har aldrig följt med den serien men har hört att jag borde se på den. Så när filmen kom på tv för nån vecka sen satte jag den på bandning för kommande tider. Tyckte det passade utmärkt så här från morgonen och nu vill jag inte verka pryd eller så för det är jag inte men det var liksom ingen hejd på scenerna när de väl kom igång och jag var tacksam att lilleman tog en lång sovmorgon. Så att.

Promenaden med Zeb var kanske inte det bästa för domningarna tilltog när jag gick där och slaskade med armarna neråt. Blåste så in i norden gjorde det också.
Hade frissabesök och flera sms och telefonsamtal av omtänksamma människor, vilket gör mej glad.
Patrik ringde från skogen och var nöjd för tillfället efter bastubad och en sotkubil med kaffe och munkar på väg till dem.
Det blev kväll idag också fast tiden gått långsamt här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar